Comfortwoning fase 2

Comfortwoning fase 2

Comfortabel wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond? De comfortwoningen van “Hof van Fleur” zijn prachtig gelegen aan de rand van het plan met vrij uitzicht aan de achterzijde. De eerste verdieping is een multifunctionele ruimte met de mogelijkheid voor extra slaapkamers. De woning is voorzien van een ruime buitenberging.

Starterswoningen

Starterswoningen

Op zoek naar een leuke starterswoning? Hof van Fleur biedt deze kans. De woningen zijn heerlijk licht en ruim en van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping bevinden zich twee mooie slaapkamers. De zolder is bereikbaar middels een vaste trap. De woningen hebben een leuke voortuin. Hier bevindt zich ook de berging voor je fiets en tuingereedschap.

Verkocht
Exclusieve rijwoningen

Exclusieve rijwoningen

De rijwoningen zijn prachtig gelegen in het project “Hof van Fleur”. Wonen met zicht op fruitbomen of toch liever tegenover een speelveldje? Aan jou de keus. De rijwoningen van Hof van Fleur zijn riant en voorzien van mooie tuinen. De woningen worden voorzien van een praktische buitenberging.

Verkocht
Twee-onder-één-kapwoningen

Twee-onder-één-kapwoningen

Bijzonder royale twee-onder-één-kap woning met garage en een riante tuin. Jij mag kiezen uit verschillende types, talrijke indelingsvarianten en opties. Wens je een erker, een woonkeuken, een kookeiland of een praktische inloopkast? Het plan “Hof van Fleur” biedt de mogelijkheid te wonen zoals jij dit wenst.

Verkocht
Comfortwoningen

Comfortwoningen

Comfortabel wonen met slaapkamer en badkamer op de begane grond? De comfortwoningen van “Hof van Fleur” zijn prachtig gelegen in een hofje, rondom een kruiden/bloementuin. De eerste verdieping is een multifunctionele ruimte met de mogelijkheid voor extra slaapkamers. De woning is voorzien van een ruime buitenberging.

Verkocht
BNR Type Kavel m2 Prijs Status