START VERKOOP

START VERKOOP

Vrijdag 23 maart van 16.00 tot 20.00

Locatie:
De Meerpaal (Wouda Foyer)
De Rede 80
8251 EX  DRONTEN

Infodag: Wens je een nadere toelichting op het project, of heb je aanvullende vragen over de inschrijving? Bezoek dan de infodag. Het verkoopteam van het project “Hof van Fleur” staat graag voor je klaar!

Inschrijfprocedure: Kun je er vrijdag 23 maart niet bij zijn, maar heb je toch belangstelling voor een woning in ons project Hof van Fleur? Geen probleem. Wij vernemen graag waar jouw voorkeur naar uitgaat! Dit kun je kenbaar maken door middel van een volledig ingevuld inschrijfformulier.

Op het inschrijfformulier geef je aan voor welk(e) bouwnummer(s) jij in aanmerking wenst te komen. De inschrijving sluit op woensdag 28 maart 2018 om 12.00 uur.

Inschrijven is geheel vrijblijvend en geeft geen recht op toewijzing.

Let op: Jij mag samen met je partner slechts één maal inschrijven. Bij meerdere inschrijvingen wordt je uitgesloten van deelname.

Donderdag 29 maart hoor je van ons of en voor welke woning je in aanmerking komt. Indien je voor een woning in aanmerking komt, dan ontvang je alle aanvullende informatie, die je nodig hebt om een besluit te kunnen nemen om tot aankoop over te gaan. Dit betreft een concept van de koop-/aannemingsovereenkomst, verkooptekening en een technische omschrijving.

Tevens heb je de mogelijkheid om een afspraak te maken met de kopersadviseur van Hof van Fleur. In het individuele gesprek wordt je geïnformeerd over de procedure van de bouw en worden alle individuele wensen met betrekking tot de extra mogelijkheden besproken.

Graag zien wij jouw inschrijving tegemoet.


Met vriendelijke groet,
Het verkoopteam van “Hof van Fleur”

Terug naar overzicht