Welkom in het prachtige Dronten

Op een unieke locatie aan de rand van Dronten, in de gezellige woonwijk “De Gilden”, verrijst Hof van Fleur. Een gebied te midden van een landelijke omgeving, met de belangrijkste voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in het winkelcentrum van “De Gilden”. Zoek jij een mooie woning in een veilige, groene omgeving, vlakbij alle voorzieningen? Hof van Fleur biedt deze kans! In Hof van Fleur vind je alles wat het leven zo prettig maakt: ruimte en groen naast je voordeur. Sport, winkels, uitgaan, scholen en het NS station op fietsafstand.

En is dit alles nog niet genoeg... ”Hof van Fleur” ligt vlakbij het Wisentbos! Maak een fietstocht door dit prachtige recreatiegebied. Geniet van de vrijheid van het groen.

Let op: Inschrijving gesloten

5 starterswoningen Hof van Fleur

Op zoek naar een leuke starterswoning? Hof van Fleur biedt deze kans. De woningen zijn heerlijk licht en van alle gemakken voorzien.

De starterswoning heeft een fijne living en een open keuken aan de voorzijde waar je gezellig kunt koken voor familie en vrienden. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een doorloop naar de tuin met een vrijstaande houten berging. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers voorzien van een dakkapel, de badkamer en de technische ruimte met opstelplaats voor de wasmachine. De tweede verdieping is een ruime vliering dat als opbergruimte kan worden gebruikt en waar de mechanische ventilatie unit wordt geplaatst. Naar wens kun jij voor toegang naar de vliering kiezen voor een vlizotrap. De energiezuinige woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een bodemwarmtepomp én natuurlijk zonnepanelen. De woning voldoet aan de gestelde BENG-eisen.

Bekijk de ligging van de woningen via onderstaande situatiekaart. Meer weten over (een van) de woningen? Beweeg met jouw muis over de beschikbare woning voor meer informatie.

Heutinkgroep
085 082 5300
Heutinkgroep.nl